Duurzame
initiatieven

de ultieme website voor
duurzame initiatieven

Als initiatief op gebied van energiebesparing heb je maar één doel: samen energie besparen of duurzaam opwekken! Daarbij wil je als organisatie geen onnodig handmatig werk en een rommelige administratie. Cronius helpt initiatieven op weg!

neem contact op
image

Organiseer activiteiten 01

met online aanmeldingen en herinneringen

Een connectie maken met de buurt, dat doe je vaak door het organiseren van activiteiten. Wij zorgen ervoor dat je een goede pagina kunt maken voor de activiteit, de aanmeldingen netjes binnenkomen en je de aangemelde mensen automatisch nog een herinnering verzend, de avond voorafgaand aan de activiteit! Na de avond plaats je makkelijk en snel het verslag en bijbehorende foto’s online.

image
image

Eenvoudige ledenadministratie 02

neemt energiecoöperaties veel werk uit handen

In de module voor ledenadministratie is het mogelijk om aanmeldingen te beheren, een excel-uitdraai te maken van de leden en mensen met iDeal de lidmaatschapsgelden te laten betalen

Dit is nog in ontwikkeling.

image

Een eigen huisstijl

03

iedere coöperaties heeft een eigen doelgroep

Je eigen logo, kleuren, domeinnaam en diverse instellingen waarmee je een eigen look & feel kunt creëren.

image

Automatische koppelingen 04

met energieloketten in meer dan 125 gemeenten

Handmatig werk is zonde van de tijd, dat is één van onze drijfveren. We zorgen er daarom voor dat we voor activiteiten, nieuwsberichten & gegevens over coöperaties een automatische koppeling inrichten op de door ons gebouwde loketten, uiteraard na overleg met de organisatie van dit loket. Nooit meer op twee websites gegevens invullen!

image

Eigen koppeling met slimme meter 05

voor realtime inzicht in CO2 besparing

Biedt je leden een eigen koppeling met de slimme meter, zodat ieder lid realtime inzicht heeft in de CO2besparing ten opzichte van het jaar ervoor. We verwachten dit medio 2019 te kunnen aanbieden!

image

Handige tools 06

om bewoners op weg te helpen

Je website wordt standaard voorzien van een aantal handige tools die de bewoner inzicht geven en aanzetten tot actie. Zo kan je website een handige energiecheck krijgen, hebben we een koppeling met de Zonnekaart en krijg je automatisch alle subsidies en financieringen te zien o.b.v. je woonplaats.

image

Onbekend maakt onbemind 07

daarom optimaliseren we voor Google

Je website zal hoog scoren in Google omdat de techniek van website geoptimaliseerd is om goed in Google te worden geïndexeerd.

image

AVG Proof 08

data is van de bezoeker

Je website komt te draaien in ons netwerk en we voldoen aan de AVG wetgeving. Wel zo’n prettig gevoel.

image

Sociaal gesprek 09

kennisbank, delen informatie en mails versturen

Via ons systeem sta je in nauw contact met je leden. Naast de wbesite hebben wij bijvoorbeeld een platform voor Energiecoaches, waar men informatie deelt en gesprekken inplant.

?

Heb je
al een
website?

Wij kopiëren alle content
naar je nieuwe site

Ben je enthousiast? Maar heb je al een website draaien? Geen probleem. We kopiëren alle content van je huidige website en maken deze mooi en goed leesbaar op de nieuwe website. Dat doen we geheel kosteloos als je 3 jaar bij ons blijft.

neem contact op

Stilstand is achteruitgang

nieuwe functionaliteiten verzin je samen

We zijn een internetbureau gemaakt voor de markt van duurzaam wonen en je maakt gebruik van onze digitale tooling. Dat betekent onderdeel zijn van een netwerk.

image

Ga ook voor een vliegende start!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.